Reacties

Wow, ik mag de eerste reactie schrijven nadat ik de site een jaar niet meer bezocht heb, the nostalgia...

Vond het een goede film, beter dan ik had gedacht aangezien Yates nog altijd regisseert. Eindelijk de bittere Cursed Child-pil doorgeslikt (shame on you, JKR) en helemaal terug into Harry Potter. Wel jammer dat ik nog maar eens vier maanden op de Engelse dvd moet wachten omdat Kinepolis nog steeds geen Engelse audiodescriptie aanbiedt.

Hoop dat het verhaal verder in zal gaan op de Wizard-Nomajrelaties, vond ik erg interessant, en wie weet nog wel een WW2-insteek. James Newton Howards score was ook echt de moeite, eindelijk is de magie weer terug, maar ik hou m'n hart al vast na het bericht dat de tweede film 'donkerder' wordt. Heb het zo stilaan gehad met al die donkere films.

Goh als donkerder ook spannender betekent, laat dan maar komen! Hoewel meer humor ook altijd welkom is, ik miste toch wel een beetje de soms hilarische dialogen uit Harry Potter. Al bij al vond ik een mooie maar trage en soms wat saaie film, maar dat heb ik al uitgebreid in het spoilertopic aangekaart.

hagridje
19 Nov 2016 om 17:43
Ik ben er heen geweest in de nacht dat hij uitkwam in nederland. Hij was echt awesome, ik ben blij dat we na al die tijd weer terug konden keren naar de tovenaars wereld :))

Annabel
22 Nov 2016 om 14:35

Wat is je reactie?

Naam:

 

E-mail:

 

Reactie:

 

 Bewaar je gegevens

 

 Reacties moeten bevatten:
 - hoofdletters, leestekens, juiste spelling
 - geen chattaal, geen dialect
 - geen beledigingen aan wie of wat dan ook
 - reacties moeten gaan over het nieuwsbericht
 - ip adressen worden opgeslagen!