Reacties

Dankjewel voor je jarenlange inzet op een constant hoog niveau, Karen!

Chlidonias
1 Mar 2019 om 21:04
Jammer dat het nieuws zal stoppen, maar ik heb enorm veel respect voor het team van deze website die al die jaren keihard heeft gewerkt aan een prachtige, interactieve en inhoudelijk zeer sterke site. Karen, het is heel knap hoe jij ook na de zeven boeken en films nieuwsberichten bleef posten over HP-acteurs, JK Rowling, spin-offs ... Dankjewel hiervoor en het gaat je goed! En alvast proficiat met de dreuzelbaby die op komst is! :)

Sarah
2 Mar 2019 om 12:08
Dankjewel, Karen! Voor al je inzet voor deze website en het forum. Het is een deel van onze jeugd die we niet kunnen uitwissen en waar ik heel veel plezier uit gehaald heb.

DanielElessar
2 Mar 2019 om 14:53
Hartstikke bedankt, Dreuzels.com is al minstens 15 jaar mijn startpagina geweest!

DaniŽlle_HP
7 Mar 2019 om 12:54
Altijd met veel plezier gelezen, vooral in de periode van het 5e t/m 7e boek. Dank voor alles!

HW
9 Mar 2019 om 16:23
Wauw...
Weer een bijzonder moment...Dreuzels.com is jarenlang, vooral in het begin, mijn favoriete stek geweest. Een tijd was ik actief op het forum, maar dat is ook al van jaren geleden.
Regelmatig kwam ik hier nog nieuws checken, maar ik reageerde niet. Toch is het een bijzonder moment dat ook dit deel afgelopen is . Opnieuw een klein stukje Harry Potter nostalgie dat ten einde loopt...
Bedankt voor alles, en om een deel van de nostalgie te zijn. Ik kijk nog even met melige gevoelens naar de homepage...

Hans
10 Mar 2019 om 22:34
Mijn vriendin (24 jaar) leest momenteel voor het eerst de boeken en her mind is lown away. Net boek 3 uit, dus er staat haar nog heel wat te wachten :)

Mijn vroegste herinneringen zijn veelal verbonden met de HP franchise, en ik kan oprecht zeggen: het zou niet hetzelfde zijn geweest zonder dreuzels.com, de site die ik dagelijks checkte. Bedankt om jullie enthousiasme rond HP in zoveel inzet om te kunnen zetten!

Bedankt voor alles, vooral jullie inzet en gedrevenheid. Ik zal af en toe de vertaalmachine blijven gebruiken en wil jullie voor die handige tool bedanken. Gefeliciteerd met de Dreuzelbaby en hopelijk wacht jullie een lang en gelukkig en gezond leven. Ik wens het jullie in ieder geval van harte toe.j

Katty
19 Mar 2019 om 15:31
Waaw. Had ik niet zien aankomen. Bedankt voor de laatste jaren vol nieuwtjes Karen, super gedaan! Het is wat gek dat de site stopt op een punt dat er toch nog heel wat dreuzels-nieuws blijft komen, na de 8e Potterfilm leek dat wel anders en had deze site ook kunnen stoppen. Toen konden velen waarschijnlijk nog geen afscheid nemen, nu kan (helaas?) Rowling zelf geen afscheid nemen en blijft ze maar verder gaan (of aanmodderen als je het mij vraagt, al blijf ik toch geÔnteresseerd genoeg om alles wat gebeurt te blijven opvolgen).
Ergens werd deze site een anachronisme, en het is vind ik een moedige, maar goeie beslissing om ermee te stoppen, aangezien het niet meer is wat het ooit geweest is; de dolenthousiaste, spannende, nieuwe, drukbezochte... jaren liggen al even achter ons. Maar toch vind ik dit een einde in schoonheid, vooral dankzij Karen die enthousiast berichten bleef posten, waarvoor nogmaals dank! Ik zal dreuzels.com missen!

Hagridje
19 Mar 2019 om 23:11
Het was te verwachten inderdaad maar toch jammer, einde van een tijdperk. Respect voor Karen voor het blijven nieuwsposten. Ik heb veel op het forum gezeten, ook een tijdlang nieuws gepost op deze site. Vaak geweest. De Zwerkbalwedstrijden blijf ik onthouden!

Harry potterfan
23 Mar 2019 om 18:42
Alhoewel de site heel erg dood is. Toch is het een gewoonte voor mij geworden, sinds mijn tienerjaren, om om de zoveel tijd langs te komen op de website en even te checken of er nieuws is over the wizarding world. Nooit ergens anders, altijd dreuzels.com


sacremento
25 Mar 2019 om 3:34
Jaren lang was deze website een vaste gewoonte voor veel nederlandstalige Potterheads.. Word er een beetje stil van dat het gedaan is.

Bedankt voor de fijne jaren!

Hartstikke bedankt! Het forum blijft een fijne plek voor herinneringen en nieuwe creaties Xx Bedankt voor het opzetten van een magische community team van Dreuzels.com .Het was bijzonder om deel van uit te maken!

heart0Soundtracks
31 May 2019 om 9:42
Ontzettend bedankt voor het zijn van een van de fijnste herinneringen aan mijn jeugd! Deze jaren zijn superfijn en informatief geweest, nogmaals bedankt! Proficiat met de baby!

Julia
16 Jul 2019 om 16:41

Wat is je reactie?

Naam:

 

E-mail:

 

Reactie:

 

 Bewaar je gegevens

 

 Reacties moeten bevatten:
 - hoofdletters, leestekens, juiste spelling
 - geen chattaal, geen dialect
 - geen beledigingen aan wie of wat dan ook
 - reacties moeten gaan over het nieuwsbericht
 - ip adressen worden opgeslagen!