20 jaar Harry Potter! Hoe lang ben jij al fan?
Al 20 jaar!
Tussen 15 en 20 jaar
Tussen 10 en 15 jaar
Tussen 0 en 10 jaar
» Bekijk stand «


Kies:

Download het van Microsoft

RSS Feed


Twitter

 
Robbie Coltrane als Rubeus Hagrid in Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

Rubeus Hagrid - Robbie Coltrane

Volledige naam: Robert MacMillan Coltrane
Geboortedatum: 30 maart 1950
Geboorteplaats: Rutherglen, Schotland


Biografie

De biografie komt eraan, maar niet vandaag! Geduld!


Robbie Coltrane

Interviews

Momenteel zijn er nog geen interviews met Robbie Coltrane beschikbaar.


Filmografie

1980 Death Watch - als chauffeur
1980 Flash Gordon - als luchthaven assistent
1981 Subway Rider - als detective Fritz Langley
1982 Kevin Turvey: The Man Behind The Green Door (TV) - als Mick
1982 Britannia Hospital - als Picket
1983 Scrubbers - als Puff Guts
1983 Alfresco (TV series) - verschillende rollen
1983 Krull - Rhun
1983 Loose Connections - Drunk
1983 Ghost Dance - George
1984 Chinese Boxes - Harwood
1984 Laugh? I Nearly Paid My Licence Fee (TV series) - verschillende rollen
1985 The Supergrass - als Troy
1985 Revolution - als burger van New York
1985 Defence Of The Realm - als Leo McAskey
1986 Absolute Beginners - als Mario
1986 Mona Lisa - als Thomas
1986 Caravaggio - als Scipione Borghese
1987 Tutti Frutti (TV series) - als Danny McGlone/Big Jazza
1987 Eat The Rich - Jeremy
1988 The Fruit Machine - Annebella
1988 Blackadder's Christmas Carol (TV) - als kerstgedachte
1989 Danny The Champion Of The World (TV) - als Victor Hazell
1989 Slipstream - als Montclaire
1989 Let It Ride - als Ticket Seller
1989 Lenny Live And Unleashed - als taxi chauffeur
1989 Henry V - als Falstaff
1989 Bert Rigby, You're A Fool - als Sid Trample
1990 Perfectly Normal - als Alonzo Turner
1990 Nuns On The Run - als Charlie McManus/Sister Inviolata
1991 Alive And Kicking (TV) - als Liam Kane
1991 Triple Bogey On A Par Five Hole - als Steffano Baccardi
1991 The Pope Must Die - als de paus
1992 Oh, What A Night - Todd
1993 - 96 Cracker (TV series) - als Dr. Eddie 'Fitz' Fitzgerald
1993 Boswell And Johnson's Tour Of The Western Isles (TV) - als Dr. Samuel Johnson
1993 The Adventures Of Huckleberry Finn - als de sherrf
1995 Goldeneye - als Valentin Dmitrovich Zukovsky
1997 Buddy - als Dr. Bill Lintz
1998 Montana - als de baas
1998 Frogs For Snakes - alle rollen
1998 The Bogie Man (TV) - als Francis F. Clunie
1999 Message In A Bottle - als Charlie Toschi
1999 Alice In Wonderland (TV) - als Ned Tweedledum
1999 The World Is Not Enough - als Valentin Dmitrovich Zukovsky
2001 From Hell - als Sergeant Peter Godley
2001 Harry Potter And The Philosopher's Stone - als Hagrid
2001 On The Nose - als Delaney
2002 Harry Potter And The Chamber Of Secrets - als Hagrid
2004 Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban - als Hagrid
2004 Pride - als James
2005 Harry Potter And The Goblet Of Fire - als Hagrid

Meer..


Quotes

Ik weet meer over Hagrid dan jullie, ik vroeg aan Rowling om alles over Hagrids verleden te vertellen en dat deed ze!

Robbie Coltrane

Robbie Coltrane

Links

International Movie Database: Ook wel bekend als de IMDB. Deze site heeft over iedere acteur of actrice die op deze aardbol rondloopt een pagina en dus natuurlijk ook over Robbie Coltrane. Hierop vind je zijn volledige filmografie terug met links naar info over al zijn films.

www.hetpelgrimshuis.nl