Actieve onderwerpenActieve onderwerpen  Toon de lijst met forumledenLedenlijst  KalenderKalender  Doorzoek dit forumZoeken  HelpHelp
  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen
Hall of Fame (Forum gesloten Forum gesloten)
 Het Harry Potter Forum : De Toren der Creatievelingen : De RPG : Hall of Fame
Onderwerp: <17/18> [RR] <ORPG> The Great Gayparty(Onderwerp gesloten Onderwerp gesloten) Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
Pagina  van 7 Volgende >>
Schrijver Bericht
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8727
bullet Onderwerp: <17/18> [RR] <ORPG> The Great Gayparty
    Geplaatst op: 21 maart 2017 om 16:57

<ORPG>

Olé, olé, de hele RPG is gay! Alleen toegang voor mensen met gay-personages dus. Heb je er geen? Dan maak je er toch eentje aan? Dit is verder een regelloze RPG, dus als je met meerdere personages in dit topic wilt, mag het natuurlijk ook, evenals meerdere (van je eigen) personages in één post. Wat je wel even moet doen, is de naam van je personage in iedere post 1x dik gedrukt zetten. Voor de rest: zet de Village People maar aan!The Great GaypartyUitnodiging voor alle holebi's van Zweinstein


Hierbij ben je van harte uitgenodigd op The Great Gayparty.

Waarom? Wel, in de eerste plaats omdat het kan.

In de tweede plaats om een avondje los te kunnen gaan zonder de afkeurende blikken van homofobe medeleerlingen.

Kortom: om jezelf te kunnen zijn.

Neem gerust een introducée mee, mits je er zeker van bent dat de gedachte achter dit feest gewaarborgd blijft.

Wat je verder mee moet nemen, zijn een goed humeur en een feestelijke outfit.

Be there! Zaterdagavond a.s. om 21:30 uur in het Dreuzelkundelokaal.


Tot zaterdag!
De uitnodiging was in roze inkt op perkament gedrukt en was discreet onder de leerlingen verspreid. Het was Pepijns idee geweest, maar de uitvoering lag bij Yorick. Aangezien hij verwachtte dat er niemand op het feestje van een docent zou willen komen, had hij zijn naam er niet onder gezet, hoewel bij de meeste leerlingen het knoetje wel vallen zou bij de lokatie. Het Dreuzelkundelokaal was immers Yoricks domein en het was veel knusser om daar iets gezelligs te doen dan in de veel te grote Grote Zaal.

In het begin, toen zijn plannen nog in de kinderschoenen hadden gestaan, had hij nog geopperd om gewoon thee te drinken met leerlingen, zodat ze in alle rust het gesprek aan konden gaan met elkaar en met hem als eventuele gespreksleider. Dat plan was echter afgeschoten door zijn lieve, maar scherpe vriendje. Volgens hem zaten leerlingen echt niet op thee te wachten en zeker niet op een gesprek met de Dreuzelkundeprofessor, waarna Yorick hem een beetje gekwetst had aangekeken. Vlug had Pepijn eraan toegevoegd dat hij te jong was om zich als volwassene voor te doen. Hield hij niet van feestjes? Hield hij niet van muziek en dans onder het genot van een glas Mede of Boterbier?

"Jawel," had Yorick toegegeven. "Heel erg zelfs!"

Daarmee was het beslist: geen thee, maar een feest.


Het lokaal herkende Yorick niet meer terug, ondanks dat hij het voor een groot gedeelte zelf had versierd. Er was bijna niets meer dat niet door hem was getransfigureerd, en zijn vele handige bezweringen zorgden ervoor dat alles op zijn plaats bleef. De stijl was behoorlijk glamoureus te noemen; romeinse zuilen dienden ter decoratie, met koperkleurige klimplanten erlangs en het plafond was betoverd met zacht-lichtgevende bollen ter grootte van forse skippyballen. Voor het einde van de avond had hij nog een ruime hoeveelheid Dr. Vleermans Voortreffelijke Natstartend Nietschroeiend Vuurwerk ingeslagen. Het zou een knalfeest worden!

Pepijn verzorgde de drankjes; daar had hij inmiddels wel wat ervaring mee. Verder was het nu aan de gasten. Yorick was licht zenuwachtig: ze zouden toch wel komen?


IP IP gelogd
Terug naar boven
Snuffles
Ravenklauw
Ravenklauw
Avatar
~Lost in wonderland~

Lid geworden: 28 december 2016
Online status: Offline
Berichten: 1005
bullet Geplaatst op: 21 maart 2017 om 18:32
Elfoy zat weer eens lekker alleen wat na te denken over de voorbije week. Ze had zo een zin om eens alles van haar af dansen. Maar er waren nog geen feestjes geplant het komende weekend. Of ze moest het gay-party ding erbij rekenen. Ze had wel zin om te gaan maar, ze wou natuurlijk niet de enige zijn. Vanavond zou ze wel beslissen of ze ging. Ondertussen las ze de met roze geschreven uitnodiging nog eens goed door.
Een feestje kan natuurlijk nooit kwaad

Op de avond van het feest zwierf ze wat rond in de gangen van Zweinstein. Huppelend liep ze van de ene gang naar de andere. Ze was super nerveus en heel bang om uitgelachen te worden. Misschien was het wel een ziekelijke grap van de zwadjes. O wat twijfelde ze nog steeds of ze nu wel of niet moest gaan. Eigenlijk had ze van haarzelf al besloten te gaan omdat ze haar felrode baljurk aan had.
Het kan natuurlijk geen kwaad om even binnen te springen. 5 minuutjes maximum.
Na enkele minuten van moet inspreken stond ze voor de deur van het dreuzellokaal.
Ze klopte 3 maal en wachtte tot iemand zou opendoen.
Wat doe ik hier eigenlijk?
Ze wilde net weer vertrekken. Ze zou wel op haar bed liggen en dromen over dansen.
Snode plannen uitgevoerd
IP IP gelogd
Terug naar boven
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8727
bullet Geplaatst op: 21 maart 2017 om 22:19
Het was Pepijn niet ontgaan dat Yorick nerveus was. Telkens keek hij of alles wel naar zijn zin was; de decoraties op orde, de verlichting niet te fel, de muziek niet te zacht - maar ook niet te hard en de drankjes…
“Bemoei je nou niet met die drankjes,” had Pepijn gelachen. “En kop op man, het is nog niet eens kwart voor tien, er komen heus wel mensen.” Toch was ook hij er niet gerust op; het was zijn idee geweest en als het niet werkte, nou… dan had hij Yorick dus met een fout idee opgezadeld en dan zou hij wensen nooit meer ideeën te hebben.
Goed; wat kon hij nog doen? Hij keek eens rond in het barretje dat hij voor zichzelf had ingericht; veel beter dan tijdens de kerst vorig jaar, want dat was uit de hand gelopen toen. En ingewikkelde cocktails waren leuk, maar de gemiddelde leeftijd was vanavond wellicht iets lager dus had hij geen sterke drank ingeslagen. Trouwens, een echte gay dronk rosé, ook al vond hij het zelf maar zure bende.
“Hé Yor, zullen we een wedje leggen? Op welke afdeling het beste vertegenwoordigd is. Ik zeg… Ravenklauw. Ja. Ravenklauw heeft de meeste gays. Jij? Huffelpuf zeker…” Hij nam zijn blocnote die hij had om bestellingen op te noteren en met een zwaai van zijn toverstok vergrootte hij een blad. De daaropvolgende bezwering gaf de stand:
Zwadderich 0
Griffoendor 0
Huffelpuf 0
Ravenklauw 0

Er werd op de deur geklopt. Even keek hij Yorick aan en gaf een glimlach. Het bestond nog: leerlingen die gewoon aanklopten! Wow!
“Jij de confetti, oké? Dan doe ik de deur open.”
Hij pakte de deurknop, keek Yorick aan en telde af.
“Drie, twee, één…” Boem! De lucht vulde zich met gouden snippers en Pepijn zwaaide de deur open.
“Hallo-o! Welkom!” De jongedame met het zilveren haar en de rode jurk wilde hij bijna aan haar hand naar binnen trekken. “Hoe heet je? En kom je heel toevallig misschien uit Ravenklauw?”
Zo ja, zou het 1 - 0 zijn voor hem. Het leek hem leuk om Yorick af te troeven vanavond, al had hij nog geen inzet gegeven.
IP IP gelogd
Terug naar boven
Timsel
Moderator
Moderator
Avatar
Aartsvijand van het Spammelding

Lid geworden: 08 november 2007
Locatie: Italy
Online status: Offline
Berichten: 4966
bullet Geplaatst op: 22 maart 2017 om 12:33
Eleftheria had via Joost van het Gayfeestje gehoord. Ze had lang zitten twijfelen. Haar seksualiteit zat haar ontzettend in de weg. De ene keer vond ze jongens leuker, de andere keer weer meisjes. Camilla had wijs besloten dat ze gewoon hartstikke bi was, zoals zijzelf en had haar gezegd om gewoon te komen. Makkelijk voor haar. Zij was niet de koningin van Zweinstein, maar zijzelf moest een zekere status behouden. Niet iedereen zou er oké mee zijn als ze uit zou komen als biseksueel. Veel mensen hadden altijd nog vooroordelen.
Maar Camilla had gezegd “Doe nou niet zo moeilijk joh, kom gewoon en wees lekker gay. Als je geluk hebt kan je nog eens met een chick zoenen en dan kom je erachter dat die soms zelfs beter zijn dan jongens! En als je niet komt, dan, nou ja, kan ik me wel eens gaan verspreken na een biertje of zo.”
Daarom bekeek de blondine zich nu in een spiegel, met een lange, roze jurk. Haar haren hingen stijl naar beneden en haar make-up deed iedere zwakke plek op haar gezicht verdwijnen.
Met een diepe zucht besloot ze dat dit goed genoeg moest zijn en begaf ze zich naar het Dreuzelkundelokaal.
Toen ze daar was keek ze even om het hoekje van de deur en zag dat er al drie mensen waren, waarvan er maar eentje een leerlinge was; opgelucht dat ze ieder moment weer kon weggaan zonder dat al te veel mensen haar hadden gezien betrad ze het lokaal. Ze liep naar de grote jongen toe, die redelijk aantrekkelijk leek maar natuurlijk hartstikke gay was en dus geen optie was om mee te flirten.
“Eh… ik weet niet waar jij van komt,” zei ze tegen het andere meisje, “maar ik kom uit Griffoendor. Eleftheria is de naam,” kondigde ze aan.   
La scimmia nuda balla
IP IP gelogd
Terug naar boven
Lycke
Zwadderich
Zwadderich
Avatar
"Worrying means you suffer twice"

Lid geworden: 04 maart 2008
Online status: Offline
Berichten: 2544
bullet Geplaatst op: 22 maart 2017 om 13:05

Een gayparty? Marten herlas het perkament meerdere malen. Schichtig keek hij om zich heen of niemand meelas. Hoewel het voor Marten al jaren duidelijk was dat hij op beide geslachten viel had hij het nooit echt openbaar gemaakt. Hij was wel voor zijn familie en vrienden uit de kast gekomen, maar hij had niet het idee dat heel Zweinstein het wist en dat wilde hij liever zou houden. Aan de andere kant vond hij het echter wel een goed idee om met meer mensen zoals hij te praten. Zij zouden hem begrijpen en juist niet veroordelen. Het kon toch eigenlijk alleen maar goed uitpakken? En als hij het toch niet leuk vond kon hij zo weer weg. En zo gebeurde het dat hij in een paars t-shirt en een spijkerbroek naar het Dreuzelkunde lokaal liep. Hij was er nog nooit binnen geweest, want Dreuzelkunde zat niet in zijn vakkenpakket, maar hij had al gehoord dat het altijd een heel gezellig lokaal was. Hij liep door en trok de deur open en het was.. gay. Het leek alsof er een regenboogglittereenhorn over het lokaal had heen gekotst en Marten moest het even verwerken. Hij zag al een meisje in een jurkje en hij twijfelde meteen aan zijn outfit. Het was niet feestelijk, maar paars stond voor de holebi gemeenschap, toch? Vertwijfeld of hij niet beter weg kon gaan stapte hij binnen en hoorde hij een jongen aan het meisje vragen of ze uit Ravenklauw kwam.
‘Ik wel hoor,’ zei hij en hij deed zijn best om uit zijn comfortzone te stappen, maar hij werd abrupt afgekapt door een meisje dat zich voorstelde als Eleftheria. Meteen voelde hij zich niet meer op zijn gemak en wilde hij het lokaal uitsluipen. Niemand had hem immers gehoord en waarschijnlijk had ook niemand hem gezien.
Oké, toedels!

Eftelingmeet staat weer online!
IP IP gelogd
Terug naar boven
Merdyff
Ravenklauw
Ravenklauw
Avatar
Tolk van Martijn

Lid geworden: 27 februari 2007
Online status: Offline
Berichten: 3740
bullet Geplaatst op: 22 maart 2017 om 16:02
Toen Yorath de gouden confetti zag, kon hij zichzelf wel vervloeken. Waarom had hij zich ook door Joshua laten overhalen om in te gaan op de uitnodiging van het gayfeestje. Gewoon thee drinken met een paar andere holebi's had zijn beste vriend gezegd, maar dat was duidelijk niet wat de organisatoren gepland hadden.
Komaan Yorath, sprak hij zichzelf streng toe. Je bent zestien nu, tijd om uit je schulp te kruipen. Je kan je niet de rest van je leven verstoppen in de leerlingenkamer van Huffelpuf.
En toch zou hij daar momenteel veel liever zijn dan hier, in deze Romeinse tempel van gay-clichés. Zeker toen hij zag dat Joshua er niet eens was.
Hij komt vast wel.
De reden dat hij bleef, had vermoedelijk te maken met het feit dat hij Joshua niet wilde teleurstellen. Hij had het beloofd, al vroeg hij zich nu wel af of zijn beste vriend toevallig een Waanzichtsspreuk op hem had uitgeprobeerd.
"Hoi, ik ben een Huffelpuf," zei hij tegen de gastheren, toen hij het scorebord zag dat degene met het zwarte haar ophield. Automatisch verscheen er een 1 achter Huffelpuf.
Toen herkende hij de jongen die net voor hem was binnen gestapt. Het was een Ravenklauw uit zijn jaar.
"Hoi Marten," zei hij, blij om iemand te kennen. "Heb jij je huiswerk voor Oude Runen al af?"

((@Lycke: Ik zag dat Marten ook Leer der Oude Runen volgt, dus ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat ze bij elkaar in de klas zitten.))
“I kind of lost track of time..."
"For two hours?"
Elend nodded sheepishly. "There were books involved.”

- The Well of Ascension, Brandon Sanderson
IP IP gelogd
Terug naar boven
Snuffles
Ravenklauw
Ravenklauw
Avatar
~Lost in wonderland~

Lid geworden: 28 december 2016
Online status: Offline
Berichten: 1005
bullet Geplaatst op: 22 maart 2017 om 17:31
Elfoy was totaal verrast door de plotse aandacht die ze kreeg. Eerst werd ze met wat geweld de kamer ingesleurd. Nog voor ze kon antwoorden:
“Zwadderich.”
Vroeg een ander meisje die net aankwam of ze uit Griffoendor kwam. Ze stelde haarzelf voor als Eleftheria
“ Zoals ik al zei nee, Zwadderich.” Zei ze enigszins sarcastisch .
“Maar wat was jou nou nu ook alweer? Eleftywat? Anyway ik ben Elfoy Surgens uit Zwadderich.”
Ze bekeek het meisje eens goed. Ze was niet zo mooi als Emelien maar ze kon er heel goed mee door.
Wat een Cutie, ben je eigenlijk.
Ze nam haarzelf aan om even met het meisje te babbelen.
“Wil je misschien een cocktail? Ik wilde even naar de bar gaan om een piña colada en anders neem ik ook iets mee voor jou?”
Ze voelde haar hele lijf trillen. Haar stem begon meer en meer te stotteren.
Waarom ben je nu weer zo nerveus?
Ze voelde zich een verliefde puber die een briefje doorgaf of ze het aan wou of niet.
O, wacht ik ben nog een puber.
Nn..nn.nn..nou, euh zal ik nu ieeets meenemen voor je, schat?
Dam, nee waarom zeg ik dat nu weer.
Nu kon ze echt door de grond zakken van schaamte.
Snode plannen uitgevoerd
IP IP gelogd
Terug naar boven
Astaroth
Zwadderich
Zwadderich
Avatar
~ Chasing the Stars ~

Lid geworden: 18 december 2016
Online status: Offline
Berichten: 170
bullet Geplaatst op: 23 maart 2017 om 11:24
Paar dagen geleden stonden Joshua en Kyran te praten bij de kassen van Zweinstein. De Puf vertelde dat er een feest werd georganiseerd in het Dreuzelkunde lokaal, maar wat voor feest het was, vertelde hij niet. Het enige wat hij prijsgaf, was dat het een uniek moment was en waar hij mogelijk nieuwe vrienden kon leren kennen. De jongen vertelde dat hij ook aanwezig zou zijn. Kyran kreeg een perkamentrol in zijn handen gedrukt toen Joshua wegging. Voorzichtig rolde hij het perkament open en zag een uitnodiging voor een gayfeest in roze inkt geschreven. Wat moest dit voorstellen? En waarom gaf hij dit aan hem? De puf hoorde te weten dat hij niet uit de kast wilde komen op Zweinstein. Niemand ging de seksuele voorkeur wat aan. De flubberwurm was door zijn zienersgave ingelicht over de seksuele voorkeur van Kyran, terwijl Nyx erbij was. Dit wilde hij eigenlijk ook wel zo houden.

Op de dag zelf las hij nog eens de uitnodiging door. De woorden van de vrije denker spookten door zijn hoofd. Misschien had hij wel gewoon gelijk. Misschien was het wel tijd om kenbaar te maken dat hij tot de lgbti gemeenschap behoorde. En misschien was het feit om ‘soortgenoten’ te leren kennen, niet eens een slecht idee. Hij opende zijn kledingkast, maar kon niet iets feestachtigs vinden. Hij pakte maar zijn zwarte leatherlook broek, een witte T-shirt, een rode vest en een paar sneakers en kleedde zich om. Hij deed zijn haar netjes in plooi en liep met stalen zenuwen richting het Dreuzelkunde lokaal. Hij vroeg zichzelf af of Joshua al aanwezig was. De gedachten dat de Puf er al aanwezig zou zijn, maakte voor hem de drempel al wat lager. Toen hij bij de deur was aangekomen, keek hij om het hoekje naar binnen. Zak Hippogriefenmest! Joshua was nog niet aanwezig... en nu?. Van de aanwezigen wist hij alleen Elfoy en Yorick qua gezicht te herkennen. Alleen de drempel was voor hem nog te groot om het lokaal binnen te lopen. Verstijfd stond hij om het hoekje van het deurkozijn.
~ I keep quiet. I don't say much. I watch and learn. ~
~ Be brave. Fight for what you believe in and make your dreams your reality. ~
IP IP gelogd
Terug naar boven
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8727
bullet Geplaatst op: 23 maart 2017 om 23:00
Joshua had een heel stapeltje uitnodigingen gekregen, met de mededeling dat hij met zijn Zienersgave gemakkelijk uit kon vogelen wie er geschikt was voor het feestje. Eigenlijk had hij het een rare opdracht gevonden. Waarom een feest voor gays? Kwam er dan ook nog een feest speciaal voor hetero’s? En zo ja; bij welk feest was hij dan het meest welkom? Konden mensen nou niet gewoon stoppen met het in hokjes duwen van elkaar? Moest je altijd ergens bij horen?
Anderzijds: een feest was nooit weg. Zeker niet als er allemaal lieve mensen kwamen, en hij kon het weten. Dit werd een goede avond; een knalparty! En om in de goede sfeer te komen, trok hij een roze pak aan, met een roze stropdas. Het statement was gemaakt.
Hij was van plan om Yorath uit de Leerlingenkamer te vissen, maar hij kon zijn beste vriend daar niet vinden. Hij zou toch niet al naar bed zijn gegaan? Vlug checkte hij de slaapzaal, maar zijn bed was leeg. Daarna probeerde hij de toiletten en toen hij daar niet was, liep hij maar naar de badkamer, ook al kwam hij daar zojuist vandaan. Niets. De keukens dan?
Vijf minuten later had hij alle ruimtes doorlopen en had hij Yorath niet kunnen vinden. Joshua zuchtte: had die jongen zich verstopt of hoe zat het? Hij sloot zijn ogen om te bedenken wat hij moest doen, toen het minst voor de hand liggende antwoord hem aan kwam waaien: Yorath was er al. Oh… dat kon natuurlijk ook! Nou, dan ging hij maar.
Met zijn gitaar op zijn rug wandelde hij door de gangen en floot een deuntje, totdat hij Kyran zag staan. Het was hem meteen duidelijk: de jongen durfde de drempel niet over.
“Het is echt een heel eng lokaal,” zei hij met een stem die klonk als de voice-over van een televisieprogramma. “Ieder die binnentreedt, verandert van geaardheid. De Grote Joshua zal nu voor u de proef op de som nemen. Zie en verbaast u!”
Met opgeheven handen sprong hij de goudkleurige confetti in.
“Hallo allemaal! Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!”
Hij keek even om zich heen en zwaaide enthousiast naar Yorath, die zo te zien het gesprek aan was gegaan met Marten, die hij behalve van de lessen ook kende van een weergaloos zwembadfeest. Verder waren Pepijn en de Dreuzelkundeleraar er, wat logisch was want zij waren de organisatoren. Er was ook een meisje uit Zwadderich; zij was eigenlijk veruit het meest opvallende meisje van de hele school, met haar zilveren haar. En de koningin uit Griffoendor was er: Eleftheria, het meisje met wie hij voor de lol had afgesproken dat hij haar broer was, en zij noemde hem steevast Joost. Met haar kon je lachen, wist hij uit ervaring.
Zijn gevoel over de avond was al goed geweest tijdens het avondeten, maar ook al moest het feest nog een beetje op gang komen; toch was de werkelijkheid al mooier dan wat hij eerder had gedacht.

((Benieuwd naar wat Joshua aanheeft? Ik heb het in zijn Kleerkastje gezet.))
IP IP gelogd
Terug naar boven
Kirst
Griffoendor
Griffoendor
Avatar
We are all stories in the end

Lid geworden: 29 november 2005
Online status: Offline
Berichten: 1632
bullet Geplaatst op: 24 maart 2017 om 20:14
Hij streek zijn pak glad, rechtte zijn kraag nog eens en haalde een hand door zijn korte kroeshaar. LoLa was er klaar voor. En oh! Wat had hij een zin in het feest. De gays die hij kende waren stuk voor stuk leuke mensen en wie weet kwam hij nog voor een verrassing te staan. Voor de gelegenheid had hij zelfs wat eyeliner opgedaan. Hij likte zijn lippen. Dit kon best wel eens het feest van de eeuw worden. Vaderlijk pakte hij de hand vast van de zenuwachtige Circe. Hij had haar meegesleept. Het bleke kind kon namelijk best een feestje gebruiken. Zij was misschien niet lesbisch, maar LoLa moest stiekem toch wel lachen om de gedachte aan Circe tussen alle lesbochicks. Wie weet gebeurde er nog wat. Bovendien moest Circe zijn wingwoman zijn. En mocht het toch saai zijn, dan was zij altijd in voor een paar shotjes.
“Kom op, schatje. It’s show time” zei hij en gaf haar een vette knipoog. Dramatisch duwde hij de deur open, ging arrogant in het midden van het lokaal staan en deed met zijn toverstaf één voor één de lichten uit. Theatraal stak hij zijn armen uit en plotseling begon zijn pak als een gek in alle kleuren van de regenboog te glinsteren.
"We're here. We're queer. Get used to it!” song hij heel luid, terwijl hij met zijn heupen heen en weer ging. De lichten gingen weer aan, maar zijn pak bleef shinen. “Dat is drie punten voor Griffoendor, want ik tel zeker wel voor drie gays!” Hij kneep de onzekere Circe even in haar arm en liep toen – nog steeds zingend en swingend – naar de drankjestafel. Daar pakte hij een cosmopolitan en begon om zich heen te kijken. Tot zijn verbazing kende hij eigenlijk de helft niet. Alleen Joshua, aan wie hij veel te danken had.
“Hé bro!” zei hij en klopte de jongen vriendelijk op zijn rug. Als Joshua er die dag dat hij uit de kast kwam niet was geweest, had hij zichzelf waarschijnlijk weer direct in de kast opgesloten. Verder zag hij een knappe, blonde man, die hij meteen herkende dankzij de beschrijvingen van Circe. LoLa had zelf geen Dreuzelkunde, maar een gay herkende hij uit duizenden. Hij keek zijn beste vriendin aan.
“Haha!” lachte hij, eerst nog verbaasd. Hij probeerde zijn lachen in te houden. Hij deed echt zijn best. Circe werd ondertussen steeds roder en keek hem smekend aan. Nu hield hij het echt niet meer. Zijn ogen puilde bijna uit van de pret. “Hahahahahahaha,” barstte hij uit. “Hahahaha.” Hij klapte dubbel van het lachen en sloeg met zijn hand op zijn bovenbeen. Die arme Circe. Kon een gay nog niet van een Dreuzel onderscheiden. Ze had hem verteld over Yorick en ze had een kleine crush op haar leraar. Gewoon onschuldig, zoals leerlingen vaker wel hebben. Maar desalniettemin…hij was gay.
IP IP gelogd
Terug naar boven
Pagina  van 7 Volgende >>
Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
Printbare versie Printbare versie

Spring naar forum
je kan niet nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
je kan niet antwoorden plaatsen in dit forum
je kan niet berichten verwijderen in dit forum
je kan niet berichten bewerken in dit forum
je kan niet enquêtes creëren in dit forum
je kan niet stemmen in enquêtes in dit forum