Actieve onderwerpenActieve onderwerpen  Toon de lijst met forumledenLedenlijst  KalenderKalender  Doorzoek dit forumZoeken  HelpHelp
  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen
Hall of Fame (Forum gesloten Forum gesloten)
 Het Harry Potter Forum : De Toren der Creatievelingen : De RPG : Hall of Fame
Onderwerp: <17/18> <ORPG> Haunting Halloween Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
<< Vorige Pagina  van 7 Volgende >>
Schrijver Bericht
Cindy
Forumbeheerder
Forumbeheerder
Avatar
Teach me how to say goodbye :S

Lid geworden: 23 juni 2006
Online status: Offline
Berichten: 4494
Quote Cindy Beantwoordbullet Geplaatst op: 06 april 2018 om 23:42
Aangenaam verrast over het feit dat de kleine clown het heft in eigen handen nam, liet Jareth zich gewillig wegleiden. Echter niet zonder zijn beste vriend nog even te gebaren dat hij hen van een afstand ook prima in de gaten kon houden. Hoewel hij betwijfelde of Trevor zich daar ook maar iets van aan zou trekken. Dat deed hij zelf immers ook nooit, want hij was alles behalve ‘christen’.

Jareth pakte hoffelijk als hij was het inmiddels lege glas van Millie aan om deze op het zijne te stapelen. Alsof de glazen betoverd waren - wat waarschijnlijk ook het geval was - verdwenen ze in het niets. Net voordat hij de moeite kon nemen om ze weg te zetten. Hij glimlachte breed naar Millie en sloeg zijn armen om de middel van zijn nieuwe danspartner. Die middel bleek niet breder te zijn gemaakt door de een of andere bezwering, zoals Jareth had verwacht. Het was opnieuw een aangename verrassing.

Tijdje geleden dat ik een mollig meisje heb gehad.

“Je bent knap,” fluisterde hij oprecht in haar oor, terwijl hij haar nog net ietsje dichter naar zich toe trok, zodat haar wang op zijn borst kon rusten. Mocht ze daar op enig moment behoefte aan hebben. Net toen hij op de maat van de muziek van het ene op het andere been wilde wiegen, werd de muziek abrupt gestopt. Toen hij op keek zag hij dat de band, waarvan hij niet eerder had gemerkt dat deze aanwezig was, werd stop gezet. Niemand minder dan Joshua March stapte het podium op. Jareth keek verwachtingsvol toe. Het was hem al eerder opgevallen dat de Huffelpuffer eenmaal op een podium een compleet andere identiteit aan nam. Het maakte de jongen aantrekkelijker.

Prompt haalde hij zijn handen weer van Millie’s middel. “Als March voor de muziek gaat zorgen, gaat het tempo sowieso fors omhoog,” zei hij verontschuldigend. Zou Millie weten wat haar overkwam als hij zijn beste dansmoves uit de kast zou halen? Hij betwijfelde het ten zeerste. “Weet je wel zeker dat je wil dansen? We kunnen ook eerst nog een tweede glaasje doen.”

IP IP gelogd
Terug naar boven
PinkyTonks
Ravenklauw
Ravenklauw
Avatar

Lid geworden: 29 september 2016
Online status: Offline
Berichten: 1266
Quote PinkyTonks Beantwoordbullet Geplaatst op: 08 april 2018 om 16:48
"Gideon ies een mooie naam," antwoordde Chloé en ze boog ook zachtjes, terwijl ze haar jurk wat omhoog trok: "Iek ben Chloé."
"Iek wil eel kraak dansen," glimlachte ze en ze keek nog eens naar het podium, waar de jongen en het meisje, waar Gideon het over gehad had, stonden: "Maar, ze lijken nok niet klaar voor te zingen, we moeten dus even wakten! We kunnen wel al naar de dansvloer kaan!"
Ze gaf de Zweinsteinjongen haar hand en liet zich mee leiden naar de dansvloer. "Zijn Alloween feestjes nooit eng bij jullie? Iek vind je kostuum wel beau, maar et is niet eng... Iek vind dat meisje là wel eng."
Ze wees naar een ander meisje op de dansvloer dat verkleed was als een soort enge clown.
"En de versierink is ekt chouette, maar iek vind et ook niet eng. Iek eb nok keen bang." Ze glimlachte vriendelijk naar Gideon. "Maar iek vind et wel kezellik! Als we zo dadelijk mooie muziek ebben, kunnen we lekker dansen."
Ze grinnikte even en keek nog eens om haar heen. Zweinstein was lang niet zo mooi als Beauxbatons, maar Chloé vond dat het kasteel wel zijn eigen charmes had.
"Ben jij al in Frankrijk keweest?" vroeg ze aan de Brit. "Anders moet je maar eens komen, Frankrijk is eel mooi! Plus belle qu'ici!"
Ze bestudeerde Gideon nog even. Hij was echt een mooie jongen, ook al was ze benieuwd hoe hij eruit zou zien zonder kostuum. Ze was nieuwsgierig naar zijn echte haarkleur, want dat was moeilijk te peilen nu zijn haar een ander kleurtje gekregen had. Ze gokte erop dat hij eerder een donkerdere haarkleur had, hij leek haar geen blondje.
"Argh," zuchtte ze, toen er nog steeds geen muziek was: "Quand komt die muziek? Iek eb nood aan wat bewekink!"
IP IP gelogd
Terug naar boven
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8727
Quote Blossom Beantwoordbullet Geplaatst op: 17 juni 2018 om 22:39
“Give it away, baby!” had hij nog geroepen en had het publiek ingekeken. Achter hem bleef het stil en toen hij zich naar haar omdraaide, was het enige wat hij zag van Ariana Aphrodisiac haar rug en haar haren, want ze wist niet hoe snel ze de zaal uit moest rennen op haar hoge hakken.
Fantastisch; daar stond hij dan, in zijn eentje.
“Lieve mensen, Ariana heeft per ongeluk haar stem in de bibliotheek laten liggen. Ze is ‘m even gaan halen en ondertussen speel ik voor jullie eh-” Zijn gedachten bladerden als een jukebox door vele muziekstukken op zwart vinyl en kwam tot stilstand bij Queen.
“Een Dreuzelnummer - van iemand die dood is, natuurlijk. De zanger van de band Queen heette Freddie Mercury en was zo gay als een biseksueel. Hij stierf in 1991 aan de gevolgen van aids en de wereld verloor toen een fantastische artiest - gelukkig hebben we de muziek nog!”
Hij zag dat Jareth Millie had losgelaten, waarschijnlijk omdat hij geen schuifelmuziek van hem verwachtte. Hij zag ook dat Lila Trevor de dansvloer had opgetrokken en zij wilde juist niets swingends. Jammer, voor Lila, hoewel het begin voor haar vast en zeker nog veelbelovend zou zijn. Een Francaise keek hem ook hoopvol, maar zeer ongeduldig aan. Ze had de Klassenoudste van Griffoendor gestrikt om mee te dansen en Joshua vroeg zich stiekem af of die jongen dat wel kon.

“Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world I'll turn it inside out - yeah
And floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
'Cause I'm having a good time having a good time!”


Joshua lachte terwijl hij het tweede en derde akkoord uit zijn magische gitaar liet stromen. Zijn voeten namen vanzelf het ritme aan en sprongen over het podium. Als er nog anderen waren die hem wilden vergezellen op deze plek, waren ze van harte welkom, maar in zijn eentje bracht hij het er niet slecht vanaf vond hij.
IP IP gelogd
Terug naar boven
Rowace
Moderator
Moderator
Avatar
Maybe we're just lost souls here

Lid geworden: 24 september 2010
Online status: Offline
Berichten: 3530
Quote Rowace Beantwoordbullet Geplaatst op: 07 juli 2018 om 22:56
In een onbewaakt moment trok Lila zijn glas uit zijn handen en sloeg het in één lange teug naar achteren. Trevor wierp haar een licht jaloerse blik toe.
“Eeuwig zonde. Whisky hoor je langzaam te drinken, Lyle.”
Maar die opmerking kon haar natuurlijk niet afleiden van het idee om hem de dansvloer op te sleuren. Vol opgewekt leedvermaak vroeg ze een traag nummer aan en legde ze haar handen op zijn schouders, klaar om hem dichter tegen zich aan te trekken. Ondanks zichzelf kon Trevor alleen maar grijnzend zijn hoofd schudden. Ze wisten allebei dat het totaal geen zin had om tegen haar in te gaan en dat was ook duidelijk in Lila’s ogen te lezen.
Met een tegenzin die Tymon waarschijnlijk zou uitleggen als bescherming voor zijn reputatie, volgde Trevor haar de dansvloer op. Onderweg kruisten ze het pad echter met Jareth, die zijn weg weer terug naar de tafels maakte. Schijnbaar had hij toch niet zo’n zin in dansen gehad als hij had beweerd, of misschien kon hij het gewoon niet uitstaan dat het meisje het voortouw had genomen.
“Koude voeten gekregen, Unger?” wierp Trevor hem toe.
Maar toen Joshua het eerste refrein had ingezet, bleek dat er toch een betere reden was om nog even aan de kant te blijven staan: het liedje was vrij onmogelijk om op te dansen, de gekke sprongen van March daargelaten. Er viel veel over Joshua te zeggen, maar hij maakte er wel een show van, ook al was zijn zangeres ervandoor gegaan. Trevor liet zijn ogen van Lila naar de Huffelpuffer glijden en weer terug. De laatste stop van zijn blikkendans was de hapjestafel, die iedereen tot nu toe had gelaten voor wat hij was, drank verkiezend boven snacks.
“Wat dacht je van het alternatief: nog een nummer wachten, dat broodmandje stelen en klef doen op de gang,” stelde hij voor, een wenkbrauw optrekkend. Als ze niet voor het zoenen viel, moesten de sneetjes stokbrood haar toch aanspreken na dat glas whisky.
I'm in the pursuit of happiness
I'm gonna get it, I'm gonna get it
But the hours are getting longer
You know I can almost taste it
Melting on my fingertips
IP IP gelogd
Terug naar boven
Cindy
Forumbeheerder
Forumbeheerder
Avatar
Teach me how to say goodbye :S

Lid geworden: 23 juni 2006
Online status: Offline
Berichten: 4494
Quote Cindy Beantwoordbullet Geplaatst op: 04 augustus 2018 om 22:25
Het leek een van de zeldzame momenten te zijn dat Lila haar vriendje zou zien dansen. Nog voordat de eerste akkoorden uit Joshua's gitaar kwamen, sloeg ze daarom haar armen om de nek van de Zwadderaar, voordat deze zich zou bedenken. Het was dat haar leeftijd het niet toestond, of haar reputatie, anders zou ze haar tong uitsteken naar haar broer. In plaats daarvan schoof ze nog wat dichter naar Trevor en legde ze haar hoofd op diens schouder, terwijl ze op het onbekende nummer heen en weer begon te bewegen. Nu kon Trevor er echt niet meer onderuit en zou hij zeker een paar minuten dicht tegen haar aan moeten dansen...

Bij Merlijns baard March!

Het moment van complete rust en als een gewoon tienermeisje op een schoolfeest schuifelen met haar vriendje werd ruw onderbroken toen het nummer van die Dreuzel artiest twee keer zo snel werd. Waarom kon die excentrieke jongen nou niet gewoon stil staan op het podium en doen wat de hele zaal wilde? Nu zag ze in haar ooghoek dat Joshua sprongen maakte die ze als gevaarlijker zou beschrijven dan de salto’s en piramides van cheerflying. Trevor, die toch al weinig liet zien van dat ‘prima dansen’, leek zo waar betoverd te zijn door een verstijvingsspreuk. Alleen zijn ogen bewogen, tot haar grote ongenoegen van haar af richting het podium om te blijven hangen bij de onzekere leerlingen die niet zo goed wisten wat ze moesten doen en daarom maar aan de zijkant bleven staan.

Zijn voorstel bracht echter de grote grijns van eerder weer op haar lippen. “Jij verzint ook van alles om niet met me te hoeven dansen, hè?” zei ze, terwijl ze haar karakteristieke pruillip trok als reactie op zijn al even typerende opgetrokken wenkbrauw. Het waren dit soort kleine momentjes die ervoor zorgden dat ze nog meer van hem hield. De uitzonderingen die hij voor haar maakte, want als ze Damien mocht geloven moest Trevor vroeger al kokhalzen bij alleen al de gedachte dat er leerlingen waren die het leuk vonden om klef te doen op de gang. En als ze haar broer mocht geloven lokte deze een chagrijnige Trevor uit elke keer dat hij het over zijn vrijpartijtjes in de bezemkast had. Ironisch genoeg zou het nu Jareth zijn die zou moeten kokhalzen bij de gedachte van zijn kleine zusje op de gang met zijn beste vriend. En Lila vermoedde dat dat ook precies de reden was waarom Trevor het op die manier had geformuleerd. Het maakte zijn voorstel zo mogelijk nog aantrekkelijker.

“Hmm, ja. Pik jij die mandjes, dan sla ik wat van die salade in,” zei ze. “Of nee. Nog beter, laten we het sommeren vanaf de gang.” Lila bewoog zich half springend, half lopend door de massa van haar dansende medeleerlingen naar de deuren van de Grote Zaal. Ze waren nog maar net de drempel over of ze trok Trevor al naar zich toe. “Kijken of dat zoenen beter gaat dan het dansen,” grijnsde ze, terwijl ze zich naar hem toe boog.

Don’t stop me now, I wanna have a good time, I don’t wanna stop at all.

IP IP gelogd
Terug naar boven
Rowace
Moderator
Moderator
Avatar
Maybe we're just lost souls here

Lid geworden: 24 september 2010
Online status: Offline
Berichten: 3530
Quote Rowace Beantwoordbullet Geplaatst op: 05 augustus 2018 om 00:17
“Je mag nee zeggen,” bracht Trevor er tegenin, maar Lila had haar hand al van zijn schouder naar zijn hand laten glijden.
Trevor wilde zich in de richting van de hapjestafels begeven, maar Lila volgde hem niet. Het leek erop dat ze geen stop meer zou maken om die broodjes mee te nemen. Lila sleurde hem mee alsof ze geen tijd te verliezen hadden. Nog net kon Trevor de bloemenkrans van de pompoen trekken waar Lila hem eerder had achtergelaten, voor ze hem in een rechte lijn naar de grote deuren sleepte, dwars over de dansvloer. Het kon haar duidelijk niets schelen dat ze hiervoor een druk dansend stel moest doorbreken.
“Vanwaar de haast opeens?” vroeg Trevor, maar het enige antwoord dat hij kreeg was de deur die achter hem sloot, en de muur waar hij tegenaan gedrukt werd, en Lila’s lippen op de zijne.
Haar adem was zoet op zijn huid toen ze hem verder plaagde over dat stomme dansen, maar hij liet haar haar lippen sluiten. Zijn handen lagen in haar nek en kropen omhoog naar haar haarlijn en hij verstrengelde zijn witte vingers in haar rode haren.
“En, wat denk je?” antwoordde hij tussen kussen door. “Wil je al terug?”
Hij hoopte vurig van niet. Als werd besloten dat dans uit de gehele geschiedenis zou worden gewist, weggevaagd, in een vergeten hoekje weggeduwd, zou hij er allesbehalve rouwig om zijn. Maar Lila had hem in laten zien dat het tegendeel gold voor haar lippen, voor haar haar en voor de onnavolgbare kronkelingen in haar gedachtes die haar op het wonderlijke idee hadden gebracht dat hij leuk was. Ook hij was nu het broodmandje vergeten dat ooit deel was geweest van hun ontsnappingsplan. Het deel waarin hij nog dichter over haar heen boog, waardoor de bloemenkrans weer van zijn hoofd zakte, scheen hem veel belangrijker toe.
I'm in the pursuit of happiness
I'm gonna get it, I'm gonna get it
But the hours are getting longer
You know I can almost taste it
Melting on my fingertips
IP IP gelogd
Terug naar boven
PinkyTonks
Ravenklauw
Ravenklauw
Avatar

Lid geworden: 29 september 2016
Online status: Offline
Berichten: 1266
Quote PinkyTonks Beantwoordbullet Geplaatst op: 05 augustus 2018 om 11:58
Chloé moest niet lang meer wachten op haar nummer. Want ineens begon de jongen op het podium aan zijn nummer, weliswaar zonder het vampiermeisje. Chloé kende het nummer niet, maar ze vond het hartstikke leuk.
"Iek ou wel van une bonne chanson! Jullie ebbe misskien keen koede smaak voor eten, mais julie muziek is koed!" glimlachte ze breed naar de Brit voor haar. Chloé keek Gideon verleidelijk aan en ze begon wild, maar tegelijkertijd elegant te bewegen op de muziek.
De Zweinsteinleerlingen leken echter heel saai, want bijna niemand danste mee. Ze wisten echt niet hoe ze een goed feestje moeten bouwen.
"Doen jullie veel feestjes?" vroeg ze aan Gideon en ze zwierde met haar heupen. "Et is niet zo koed als bij ons. Weinik enthousiasme. Als wij een feest op Beauxbatons doen, dan is et een ekte boum! Tout le monde danst mee. Jij zou et er eel chouette vinden!"
Ze pakte Gideons hand en draaide een tourtje.
"Allez," gierde ze: "Encore un petit peu, tu es un bon danseur!"
IP IP gelogd
Terug naar boven
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8727
Quote Blossom Beantwoordbullet Geplaatst op: 05 augustus 2018 om 17:17
Oh, jeetje, Chloé kon swingen! En hoe! Gideon had het gevoel dat hij vergeleken bij haar als een houten klaas danste, al wist hij het moeilijke ritme enigszins vast te houden. Het was snel.
“Ik ken het nummer ook niet, hoor. Ik hoor doorgaans alleen tovenaarsmuziek en dit is van een Dreuzelartiest.” Dat was niet het enige: zijn ouders thuis waren nogal van nieuwsbulletins, praatprogramma’s en actualiteiten, waardoor de tovenaarsradio altijd op een zender stond waar slechts twee keer per uur vijf minuutjes muziek te horen was. Een concertganger was hij niet echt, al zou hij dat wel willen, want stevige rockmuziek sprak hem altijd wel aan.
Hij liet haar onder zijn arm door draaien, ze lachte leuk en bleef ook praten terwijl hij dat multitasken (praten en dansen tegelijk) toch niet echt machtig was. Ach, hij deed zijn best.
“Wat zeg je? Zou ik op een Frans feestje een courgette vinden?” Aten ze dat? Het zou wel… Hij probeerde nog iets van een dansmove en had geen idee of hij ermee voor paal stond of niet.
“Wacht maar, de Engelsen komen gewoon een beetje sloom op gang,” vertrouwde hij haar toe.
Ze moedigde hem aan om nog meer te dansen en dat vond hij leuk, vooral toen ze hem een goede danser noemde, want zo zag hij zichzelf niet echt.
“Nee,” lachte hij. “Jij! Jij danst echt veel beter dan ik. Je kan als het ware de muziek met een dans vormgeven, en dat alleen maar met die ene speler op het podium.” Oeps, nu ging hij toch echt uit de maat. Lachend probeerde hij het ritme weer te vinden, voordat hij strakjes het podium opgeroepen zou worden voor een wedstrijdje uit de maat dansen. Die zou hij dan gênant genoeg nog kunnen winnen ook.
“Waar woon je in Frankrijk?” vroeg hij nadat het nummer afgelopen was. “Want na mijn afstuderen wil ik op reis en zal Frankrijk het eerste land zijn waar we doorheen komen.”
IP IP gelogd
Terug naar boven
Cindy
Forumbeheerder
Forumbeheerder
Avatar
Teach me how to say goodbye :S

Lid geworden: 23 juni 2006
Online status: Offline
Berichten: 4494
Quote Cindy Beantwoordbullet Geplaatst op: 01 september 2018 om 16:18
De klanken van de muziek op de achtergrond begonnen te verstommen, naarmate Trevor haar dichter tegen zich aan trok. Lila moest de zelfdiscipline uit haar kleine teen halen om te voorkomen dat ze zich compleet zou verliezen in zijn omhelzing. Dat zou het magische moment immers verpesten, ze wist maar al te goed dat ze deze momentjes moest koesteren voordat Trevor zich zou realiseren dat ze in een publieke ruimte stonen. Toch kon ze niet anders dan hem gretig terug zoenen en op zijn vraag slechs een gesmoorde ‘nee’ te antwoorden. Toen hij zijn hand door haar haren streelde kwam er zelfs een vreemd geluidje uit haar keel.

Pas toen er iets in haar voorhoofd prikte, merkte Lila dat ze haar ogen had gesloten en toch de controle een beetje kwijt was geraakt. Maar ze kon het niet laten om haar vriendje nog iets dichter tegen zich aan te drukken en een laatste kus p zijn wangen te geven, alvorens haar ogen voorzichtig te openen. Op het hoof van de voorovergeboen Trevor prijkte nog maar de helft van de bloemenkrans, de andere helft was de dader die haar had geprikt. Ze beet een beetje op haar lip, alsof ze op die manier nog wat langer kon nagenieten van hun kus. Even leek het alsof de gang scheef was en ze door een vieze raam keek, maar na nog een keer met haar ogen te knipperen was haar beeld waar recht en scherp.

“Hmm,” was voorlopig het enige wat ze uit kon brengen. Haar handen gleden van zijn schouders af en haar linkerhand bleef even hangen ter hoogte van Trevors tatoeage.

Remplis mon esprit.

Het waren toepasselijke woorden en even overwoog Lila om hem daadwerkelijk in haar hoofd toe te laten. Toen bedacht ze zich dat haar gedachten rechtstreeks uit een slechte chickflick kwamen, eentje waarvan Trevor gegarandeerd zou moeten kotsen.

“Ik denk niet dat mijn broer bedoelde dat we in de gang klef moesten doen,” glimlachte ze daarom maar, terwijl ze haar armen om zijn middel sloeg en haar hoofd even tegen zijn borst liet leunen.

Ik hou van je.

Het waren onuitgesproken woorden die duidelijk zichtbaar in haar hoofd verschenen.

IP IP gelogd
Terug naar boven
Rowace
Moderator
Moderator
Avatar
Maybe we're just lost souls here

Lid geworden: 24 september 2010
Online status: Offline
Berichten: 3530
Quote Rowace Beantwoordbullet Geplaatst op: 01 september 2018 om 19:42
Hij moest lachen om de benauwde piep die aan haar ontsnapte toen hij vroeg of ze weer terug moest gaan, maar hij wilde haar nog niet loslaten, dus hij grijnsde tegen haar lippen. Toch kon hun kus niet eeuwig duren. Veel te vroeg maakte Lila zich van hem los en keek hem met licht verdwaasde ogen aan, dronken van hun zoen – of die whisky van net. Haar vingers streelde zijn onderarmen en warme kriebels schoten langs zijn rug omhoog. Het liefst trok hij haar opnieuw tegen zich aan, om verder te gaan waar de bloemenkrans hen had onderbroken, maar ze nestelde haar hoofd al tegen zijn borst.
“En ík denk dat jij veel te veel over die broer van je inzit,” zei Trevor. Zijn vingers speelden afwezig met haar haar en zijn mompelende lippen kusten haar kruin. “Over broers gesproken…” Hij vertrok zijn lippen, alsof hij zichzelf de mond wilde snoeren. Ging hij haar dit echt vragen? “Met het gevaar om het moment compleet te verpesten, mag ik je om een gunst vragen?”
Hij voelde hoe bloed naar zijn wangen stroomde. Het liefst wilde hij wegkijken, al verhielp dat de vraag niet. Als hij niet aanwezig had hoeven zijn terwijl hij het aan haar vroeg, had hij die kans graag gegrepen, maar de woorden moesten toch echt over zijn lippen komen als hij wilde dat ze hem hielp. Hij haatte het om mensen om hulp te moeten vragen, vooral voor zoiets gênants. Kon hij het nog terugnemen?
Maar het was Lila die hij tegenover zich had. Zelfs als hij haar geheugen zou wissen, zou ze koppig door blijven vragen. Ze zou het niet loslaten tot hij zich gewonnen had gegeven. Hij sloot zijn ogen en gooide het er maar uit.
“Laatst sprak ik met Circe en ze deed… nou ja… weird. Volgens mij mag ze me niet zo, maar ik heb geen idee waarom niet. Zou je bij haar kunnen vissen? Subtiel? Demy vindt haar echt leuk en ik wil daar niet tussen staan, of zo. Dat er niet een probleem is tussen Circe en mij waar ik niets vanaf weet. Snap je?” Hij hoopte maar van wel, want logischer dan dit kreeg hij het niet uitgelegd. Hij wist dat Lila bevriend was met Circe, dus hopelijk kon ze erachter komen of er echt een of ander groots iets was – of ze wrok jegens hem koesterde over iets wat hij compleet vergeten was – of dat ze hem gewoon antisociaal vond.  
I'm in the pursuit of happiness
I'm gonna get it, I'm gonna get it
But the hours are getting longer
You know I can almost taste it
Melting on my fingertips
IP IP gelogd
Terug naar boven
<< Vorige Pagina  van 7 Volgende >>
Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
Printbare versie Printbare versie

Spring naar forum
je kan niet nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
je kan niet antwoorden plaatsen in dit forum
je kan niet berichten verwijderen in dit forum
je kan niet berichten bewerken in dit forum
je kan niet enquêtes creëren in dit forum
je kan niet stemmen in enquêtes in dit forum