Actieve onderwerpenActieve onderwerpen  Toon de lijst met forumledenLedenlijst  KalenderKalender  Doorzoek dit forumZoeken  HelpHelp
  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen
Hall of Fame (Forum gesloten Forum gesloten)
 Het Harry Potter Forum : De Toren der Creatievelingen : De RPG : Hall of Fame
Onderwerp: <17/18> <ORPG> Haunting Halloween Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
<< Vorige Pagina  van 7 Volgende >>
Schrijver Bericht
Kirst
Griffoendor
Griffoendor
Avatar
We are all stories in the end

Lid geworden: 29 november 2005
Online status: Offline
Berichten: 1632
Quote Kirst Beantwoordbullet Geplaatst op: 05 september 2018 om 20:11
Millie kreeg het echt Spaans benauwd toen Jareth ineens zijn armen om haar heen sloeg en haar dichter tegen zich aandrukte. Ze liet nog net niet een zacht gepiep horen toen het gebeurde. Ze was zich maar al te bewust van haar omvang en vetjes (zoals ze het zelf noemde) en voelde zich erg oncomfortabel. Millie was nog nooit zo vast gepakt, had nog nooit gezoend en had was zeker nog nooit knap genoemd. Toen Jareth dat zei, liet Millie een zenuwachtig lachje ontsnappen.
"Hoe kan je dat nou weten", zei ze lachend maar onzeker tegen hem. "Ik ben van top tot teen verkleed." Ze giechelde even, maar probeerde toen iets meer te ontspannen en gewoon even te genieten van het moment. Haar droomvent had haar knap genoemd en stond met haar te dansen! Maar zo snel als alles gebeurde, zo snel hield alles ook weer op. Hij liet haar los en vroeg haar of ze niet nog iets te drinken wilde. Millie had liever nog even gedanst, maar Joshua ging los op zijn gitaar. Het schuifelmomentje was toch al voorbij. Ze haalde dus maar haar schouders op en achtervolgde Jareth naar de dranktafel.
"Ik zou eigenlijk niets meer moeten drinken", zei ze grappend en net op dat moment verloor ze haar evenwicht en viel ze tegen hem aan. De wereld draaide om haar heen. "Oeps, sorry. Dat bedoel ik!"
IP IP gelogd
Terug naar boven
Cindy
Forumbeheerder
Forumbeheerder
Avatar
Teach me how to say goodbye :S

Lid geworden: 23 juni 2006
Online status: Offline
Berichten: 4494
Quote Cindy Beantwoordbullet Geplaatst op: 10 oktober 2018 om 14:11
Voordat Jareth de kleine clown kon antwoorden dat Boterbier een prima alternatief was voor sterke, naar binnen gesmokkelde, drank viel ze met haar volle gewicht tegen hem aan. Het was te danken aan zijn fanatieke trainsessies met Bar dat hij overeind wist te blijven staan. Al zijn spieren hadden zich aangespannen en instinctief sloeg hij zijn armen om haar heen, zodat ze niet verder weg kon glijden, mochten haar benen het begeven.

“Wow, je hoeft niet letterlijk voor me te vallen,” grinnikte hij. Haar pruik kriebelde tegen zijn kin en de ballon die ze wonderbaarlijk genoeg al die tijd had weten vast te houden vloog naar het plafond. “Al is het wel zeer vleiend.”

Jareth liet zijn danspartner voorzichtig los en schuifelde een klein stukje naar achteren totdat de dranktafel tegen zijn been kwam. “Denk je dat je weer kan blijven staan?” Zijn stem had een tikkeltje bezorgd geklonken. Als Millie echt dronken was en zou moeten overgeven, of erger een bezoekje aan de Ziekenboeg nodig had, dan was het compleet zijn schuld. Hij had haar de whiskey gegeven.

Als het Bourbon was geweest, had dit niet gebeurd. Stomme Jack.

Na nog een keurende blik over de clown te laten gaan, wist hij zich ervan verzekerd dat ze zou blijven staan. Zijn schouders ontspanden zich en hij grijnsde breed naar haar. “Natuurlijk ben je knap, Millie. Het is niet alsof ik je nooit clownloos heb gezien. We zitten al jaren op dezelfde school!” Dat hij haar voor vanavond nooit had gezien, en eigenlijk ook geen idee had in welke afdeling ze zat of welk jaar hoefde ze immers niet te weten.

Jareth draaide zich om naar de tafel en pakte met zijn goede arm een beker met Bloody Pompom, een bloedige twist op de klassieke Pompoensap. “Hier, dit helpt vast tegen het draaien.”

IP IP gelogd
Terug naar boven
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8727
Quote Blossom Beantwoordbullet Geplaatst op: 01 november 2018 om 22:11
Ooo-keee, dacht Joshua toen er maar nauwelijks gedanst werd op een opzwepend nummer. Aan het einde ervan was er nog maar één stel dat nog niet had opgegeven en gelukkig keken ze er blij bij. Eventjes blikte Joshua achter zich, maar de band die ingehuurd was voor dit feest, was nog niet terug. Ze waren immers door Ariana weggestuurd, waarna Ariana het hazenpad koos en nu…
“Zijn er nog verzoekjes?” probeerde hij, onzekerder dan hij doorgaans was. Hij vroeg het expliciet aan de laatste twee dansers, zijn fans van de afgelopen tien minuutjes. Dat meisje was een Française, een toernooidame. De jongen was die eikel die niet met LoLa om kon gaan. Schattend keek hij hem even in de ogen, keek vervolgens de zaal rond, vol mensen die zich interessant vonden, of liever als muurbloem functioneerden, de afschrikwekkende Jack, Gywen met de pompoentaartjes, Millie die zelfs door haar horrorschminck kon blozen en Jareth - ach, Jareth.
“Een stevig rockmuziekje maar? Altijd leuk toch?”
Niet geprobeerd, was altijd mis.
“Mensen, zolang die onzichtbare band achter me zich niet laat horen, heb ik voor jullie een makkelijk nummer waarop je gewoon lekker kan springen en je je stem schor kan schreeuwen! De zanger heette Kurt Cobain en hij had veel te blauwe ogen en veel te veel last van het beroemd zijn, en nadat hij zichzelf door het hoofd geschoten had, ligt hij al een aantal jaren tussen zes plankjes nu, eens kijken of hij zich daar nog eens om wil draaien!”
De drums moesten ze er maar eventjes bij fantaseren. Als hij niemand een plezier deed met dit nummer, was het jammer, maar dan entertainde hij vooral zichzelf. Met een lachje legde hij zijn vingers op de snaren van zijn gitaar en zette hij ‘Smells like teen spirit’ in.

303 woorden
IP IP gelogd
Terug naar boven
Cindy
Forumbeheerder
Forumbeheerder
Avatar
Teach me how to say goodbye :S

Lid geworden: 23 juni 2006
Online status: Offline
Berichten: 4494
Quote Cindy Beantwoordbullet Geplaatst op: 03 november 2018 om 14:27
Zijn lippen brandden nog op haar voorhoofd toen Lila zich uit hun halve omhelzing bevrijdde. Het kwam niet vaak voor dat een Hathaway over zichzelf sprak in onzekere bewoordingen, laat staan dat haar vriendje dat deed. Maar in het afgelopen jaar hadden ze zoveel samen beleefd én overleefd, dat zijn gedrag haar niet snel kon overvallen. De lichte paniek in zijn ogen deden haar een beetje denken aan toen ze Jareth in een bezemkast aantrof, hem nog net niet aan zijn nekvel naar buiten sleurde en hem in onverbloemde woorden vertelde dat hij moest stoppen met zijn egoïstische gedrag en het met zijn beste vriend moest bijleggen. Het sierde Trevor, al wist ze niet zo goed waarom.

Ga uit mijn hoofd, Jar.

Lila rechtte haar rug en gaf haar vriendje een warme glimlach. “Trevor,” zei ze, zo duidelijk en rustig mogelijk alsof ze aan een Eerstejaars uitlegde wat de werking van een Bezoar was. “Je bent een Zwadderaar. Het kan je toch niet écht verbazen dat je door de jaren heen een reputatie hebt opgebouwd?” Ze kon zich nog goed herinneren hoe Scarlett haar met afschuw had aangestaard toen de Griffoendor eenmaal door had dat haar lessen met Trevor alles behalve onschuldig waren. Laat staan toen ze McAvoy vertelde over haar relatie met Trevor. Argumenten die over de tafel vlogen varieerden van ‘Zwadderaars zijn nooit te vertrouwen, kijk naar die stomme broer van je’, tot ‘heeft dat joch geen zwarte markt, wat moet je met een drugshandelaar?’

Het was verstandigom niet zo gedetailleerd over Trevors reputatie te vertellen. Dus verschoof ze de focus naar Circe. “Bovendien hoorde ik iets over Schroeistaartige Skreeften? Dat is misschien niet de beste manier om een goede eerste indruk te maken.” Voordat Trevor compleet in paniek kon schieten, legde ze haar hand op de zijne. “Maar ik zal een goed woordje voor je doen bij Circe, oké?”


((312 woorden))

IP IP gelogd
Terug naar boven
PinkyTonks
Ravenklauw
Ravenklauw
Avatar

Lid geworden: 29 september 2016
Online status: Offline
Berichten: 1266
Quote PinkyTonks Beantwoordbullet Geplaatst op: 05 november 2018 om 11:02
"Chouette, keen courgette!" lachte Chloé, toen Gideon haar niet leek te hebben verstaan: "Chouette, fun. Je moet je français nok een beetje oefenen als je er op vakantie wilt kaan." Het nummer was geëindigd en de jongen op het podium gaf uitleg over het nieuwe nummer dat hij zou gaan spelen.
"Iek woon in Villeneuve-De-Berg, Sud de France. Et ies un petit village, mais eeeeel belle en warm dans l'été. Je komt me maar eens bezoeken, d'accord?"
Het nieuwe nummer werd ingezet en dit keer was het een stuk luider dan het vorige.
"Ier kun je niet op swinken, zut…" vloekte Chloé, die zich eigenlijk best goed amuseerde bij de Brit. Misschien waren zijn danspassen niet altijd in de maat, het enthousiasme was er en dat maakte de beste dansers.
"Iek kan tok niet op en neer kaan sprinken met mijn robe! Impossible!"
Ze nam de jongen bij de hand en trok hem mee naar de hapjestafel, waar nog een heleboel andere mensen stonden.
"Iek ou niet van de Britse cuisine. Et ies allemaal eel vettik, niet koed voor de lijn. Wat raad jij mij aan Gideon? Quelque chose delicieux!"
IP IP gelogd
Terug naar boven
Rowace
Moderator
Moderator
Avatar
Maybe we're just lost souls here

Lid geworden: 24 september 2010
Online status: Offline
Berichten: 3530
Quote Rowace Beantwoordbullet Geplaatst op: 10 november 2018 om 19:47
Ze sprak zijn naam zo langzaam en geduldig uit dat er al een lach op zijn gezicht doorbrak voor ze ook maar iets anders gezegd had.
Heb ik even geluk dat jij totaal geen moralen hebt. Bovendien worden reputaties zwaar overschat.”
Ergens had ze wel een punt. Als haar vader hem niet al genoeg haatte omdat zíjn vader zo’n ellendig stuk verdriet was, dan haatte hij hem wel omdat hij een ‘slechte invloed’ was. Alsof Lila geen keuzes voor zichzelf kon maken. Het zou Trevor niets verbazen als Unger Senior elke zwakte in Lila’s karakter voortaan aan hem zou wijten. Om het nog maar niet te hebben over de vuile blikken die Lila’s beste vriendin Scarlett hem te pas en te onpas zond.
“Ach wat, ik dééd niet eens iets. Ik stond er gewoon. Heel dreigend allemaal.” Hij rolde met zijn ogen. “Griffoendors kunnen nergens tegen. ‘Ridderlijkheid’ is simpelweg een eufemisme voor ‘geen gevoel voor humor.’”
Zijn klagelijke blik leverde hem het resultaat op waar hij op had gehoopt: Lila zou een goed woordje voor hem doen. Dat ze het zei met een toon alsof hij een kleuter was en zijn handje vast moest worden gehouden, schoof hij voor het gemak maar even aan de kant. Hij trok zijn hand uit de hare, legde hem op haar schouder en zei in een even verstandige toon: “Dat is het goede antwoord. Welnu, iemand heeft een wals verdiend.”
Hij trok haar mee terug de zaal in, waar Joshua inmiddels aan zijn emo-fase was begonnen. Trevors wenkbrauw schoot omhoog bij het horen van het woeste geschreeuw van de doorgaans zo opgewekte hippie. Als er iemand was bij wie het ruige lied niet paste – of van wie Trevor niet de woorden “my libido” wilde horen – dan was het Joshua March wel.
“Weet je nog dat hij had gezegd dat hij niet meer constant aan puppy’s wilde denken? Ik denk dat het hem gebroken heeft. Je hoort hier de scherven van een gebroken man. Of nou ja, misschien eerder een gebroken jochie.”
Van Damien wist hij dat er technieken waren om je stem goed te onderhouden als je veel zong, maar Trevor betwijfelde of die technieken ook werkten als je stond te schreeuwen. Het klonk in ieder geval alsof Joshua hard op weg was naar een schorre stem, en heel prettig was die sensatie niet.
“Denk je dat hij de hint begrijpt als we hierop gaan walsen? Het is geen drie vierde maat, maar om heel eerlijk te zijn klinkt het als geen enkele maat.”
Hij keek haar schuin aan en hield haar zijn hand voor. “Mag ik deze dans van u?”
I'm in the pursuit of happiness
I'm gonna get it, I'm gonna get it
But the hours are getting longer
You know I can almost taste it
Melting on my fingertips
IP IP gelogd
Terug naar boven
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8727
Quote Blossom Beantwoordbullet Geplaatst op: 12 november 2018 om 22:26
Chouette, geen courgette, en het betekende zoiets als plezier, dus dat was belangrijk. Gideon lachte. Zij kon wel zeggen dat hij Frans moest leren als hij daar op vakantie wilde, maarre… moest zij niet wat beter Engels leren als ze hier een toverschooltoernooitje te doen had? Echter; hij hield wijselijk zijn mond, perste zelfs zijn lippen op elkaar en keek even heel onschuldig naar het plafond, waar uitgeholde pompoenen zweefden en kleine skeletjes dansten.
Zijn dans was afgelopen, ook al vond hij het gitaarspel van het volgende nummer prachtig. Het leek wel een beetje op dat van de tovenaarsband de Satanians of de up-tempo nummers van de Red Thestrals, maar dan… meer op zijn Huffelpufs, gokte hij zo. Hoe dan ook trok Chloé hem weg bij de muziek en stond hij binnen enkele seconden bij de hapjestafel.
Ze hield niet van de Engelse keuken, zei ze. Wederom had hij daar geen antwoord op, want hij had nooit iets anders gegeten.
“Niet goed voor de lijn? Eh… je vindt me dus te dik?” Dat kon; hij was geen vel over been, maar hij had zijns inziens een normale kledingmaat. “Hou je van kaas? Fromage? Dat eten alle Fransen toch? En dat is helemaal niet vet!” Van vet had Gideon echter totaal geen verstand. Hij zei maar wat om het gesprek op gang te houden.
“Kijk,” zei hij wijzend, “blokjes cheddar cheese!” De kaas had de vorm van kwaadaardige monstertjes die doodgestoken waren door de prikkertjes, wat er grappig uitzag.
“Zullen we anders een glaasje bloedwijn drinken? Du vin rouge?” bood hij haar aan. Aan de bar naast de hapjes waren immers de drankjes verkrijgbaar, en omdat hij heel solidair dan niets van die eel vettikke Britse cuisine zou nemen, was iets als Franse wijn met een bloedbezwering voor Halloween wel een aardig alternatief, of niet? “Of heb je liever een wit hiernamaalswijntje? L’eau de la mort?” Het zou vast koed voor de kezond’eit zijn.

327 woorden
IP IP gelogd
Terug naar boven
Cindy
Forumbeheerder
Forumbeheerder
Avatar
Teach me how to say goodbye :S

Lid geworden: 23 juni 2006
Online status: Offline
Berichten: 4494
Quote Cindy Beantwoordbullet Geplaatst op: 19 november 2018 om 09:51
Lila tuitte haar mond en stond op het punt om een scherpe opmerking terug te vuren om de zangkunsten van Joshua te verdedigen. Waarom haatte haar vriendje de Huffelpuffer zo? Oké, het was dan niet het meest geschikte nummer voor de excentrieke jongen, maar ergens paste het ook weer bij het hyperactieve karakter van de jongen. Zeker toen deze ging springen op het toneel kon Lila niet anders dan hem een knipoog toe zenden. Maar net toen er woorden uit haar mond begonnen te komen, keek Trevor haar schuin aan met zo’n blik waarvan hij wist dat zij daardoor alles om haar heen vergat.

Alle slangen Hathaway.

Het was een van de meest gebruikte uitspraken van haar broer en ze had het dan ook al als klein kindje overgenomen. Lila staarde de krullenbol aan, haar krullenbol. Zou ze ooit wennen aan al zijn tegenstellingen en verrassingen? Waar hij daarnet nog liever ‘op de gang klef ging doen’, had hij nu de behoefte de rest van Zweinstein te laten zien dat hij uit een volbloed familie kwam.

“Je weet het wel goed te brengen, Hathaway,” zei ze met één wenkbrauw opgetrokken. Toen schoot ze in de lach. Zonder antwoord te geven, dat was immers niet nodig want hij hoefde niet bedreven in Legilimentie te zijn om dat van haar gezicht af te kunnen lezen, pakte ze zijn hand aan. Deze voelde koel aan, anders dan haar eigen zweterige handen. De laatste keer dat ze de Waltz had gedanst, was met haar vader op hun jaarlijkse oud- en nieuwreceptie. Kon ze het Trevor aandoen hem dit jaar voor die gelegenheid mee te vragen? Er bestond immers een kans dat het de festiviteiten niet zou verbeteren.

Lila hield haar rechterhand omhoog. “Kom maar op met die legendarische danskunsten van je,” zei ze, terwijl ze zich op een niet bestaande drie vierde maat door haar vriendje liet leiden. Sierlijk zweefde ze over de vloer van de Grote Zaal en als ze in een draai naar achteren bewoog, erop vertrouwend dat Trevor haar in haar onderrug ondersteunde, kon ze de sterren van het magische plafond zien.


((349 woorden))

IP IP gelogd
Terug naar boven
Kirst
Griffoendor
Griffoendor
Avatar
We are all stories in the end

Lid geworden: 29 november 2005
Online status: Offline
Berichten: 1632
Quote Kirst Beantwoordbullet Geplaatst op: 18 december 2018 om 20:14
Natuurlijk ben je knap, had Jareth gezegd. Het duizelde Millie en ze voelde hoe haar wangen van rood naar diep paars kleurden. Dé knapste jongen van de school had haar zojuist ook knap genoemd. Ze greep de rand van de dranktafel vast om te voorkomen dat ze door haar knieën zou zakken. Daarna pakte ze voorzichtig de pompoensap aan van Jareth. Het koele drankje zorgde er in ieder geval voor dat Millie het iets minder warm kreeg.
Kom op, Mills. Je weet wie Jareth is, je weet wát hij is. Laat je niet zo inpalmen of je bent de volgende met een gebroken hart.
Ze keek hem bedenkelijk aan vanachter de rand van haar glas. Want wat zou hij van haar willen? Ze was niet zijn type en ook al was Jareth een beruchte flirt, ze kon zich niet voorstellen dat hij iets met haar zou willen. Of iets van haar, wat meestal met Jareth het geval was. Net toen Millie de onzekerheid niet meer trok, begon Joshua ‘Smells like teen spirit’ te spelen. Millie was vroeger fan geweest van Nirvana en haar ogen lichtten helemaal op. Snel zette ze haar glas weer neer en greep de hand van Jareth.
“Omg, ik hou van dit nummer”, zei ze en ze trok hem terug de dansvloer op. Het was niet echt een nummer om samen op te dansen, maar Millie wilde de aandacht van Jareth nog niet kwijt. Maf als ze kon zijn begon ze te headbangen.
“Hello, hello, hello, how low”, schreeuwde ze met Joshua mee. “Kom op Jareth, niet zo braaf. Gooi die haren los.” Vervolgens riep ze naar Lila en Trevor: “Het kleffies, dit is geen slownummer, rocken jullie!”
Normaal had ze dit nooit durven roepen naar Trevor (dé Trevor) en zijn prachtige vriendin, maar vanavond had ze een beetje extra moed. En dat dankzij Jack, nota bene.
IP IP gelogd
Terug naar boven
Cindy
Forumbeheerder
Forumbeheerder
Avatar
Teach me how to say goodbye :S

Lid geworden: 23 juni 2006
Online status: Offline
Berichten: 4494
Quote Cindy Beantwoordbullet Geplaatst op: 20 december 2018 om 08:07

De bloody pompom deed duidelijk zijn werk en lachend liet Jareth zich weer door de kleine clown de dansvloer op slepen. Zo, genietend en de schijnwerpers naar zich toetrekkend, had hij zijn dates het liefst.
“Woeeeeeh!” gilde hij Millie bemoedigend toe, die haar hoofd op de maat van de muziek trachtte te bewegen. Hier en daar zat ze er net een milliseconde naast, maar dat deerde hem niet. Om niet als een verlegen Huffelpuffer midden in de Grote Zaal als een standbeeld dienst te doen, sprong hij zelf op en neer en draaide af en toe een rondje om er een echte show van te maken.
In zijn ooghoeken zag hij de rode haren van zijn zusje over de vloer zweven. Ze lag lachend in de armen van Trevor, naar zijn gevoel hadden de twee het veel te knus. Gelukkig sprak zijn clown het koppel erop aan.
“Ja, walsen doe je maar een andere keer!” schreeuwde hij, maar de zin ging verloren in de muziek en Jareth besloot dan maar meer werk van het meisje in zijn armen te maken. Hoewel, ze stond een halve meter van hem af en haar pruik hing inmiddels ter hoogte van haar ogen. Grijnzend overbrugde hij al springend de ruimte tussen hen en duwde de rode clownsharen weer terug op hun plaats.
Toen het liedje plotseling wat rustiger werd, trok hij Millie naar zich toe en gaf haar een snelle kus op de lippen, om vervolgens weer vrolijk door te springen. “Hello, hello, hello, how LOW!”
IP IP gelogd
Terug naar boven
<< Vorige Pagina  van 7 Volgende >>
Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
Printbare versie Printbare versie

Spring naar forum
je kan niet nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
je kan niet antwoorden plaatsen in dit forum
je kan niet berichten verwijderen in dit forum
je kan niet berichten bewerken in dit forum
je kan niet enquêtes creëren in dit forum
je kan niet stemmen in enquêtes in dit forum