Actieve onderwerpenActieve onderwerpen  Toon de lijst met forumledenLedenlijst  KalenderKalender  Doorzoek dit forumZoeken  HelpHelp
  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen
Hall of Fame (Forum gesloten Forum gesloten)
 Het Harry Potter Forum : De Toren der Creatievelingen : De RPG : Hall of Fame
Onderwerp: (AF) Becoming Aster(Onderwerp gesloten Onderwerp gesloten) Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
<< Vorige Pagina  van 2
Schrijver Bericht
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8726
bullet Geplaatst op: 08 juni 2019 om 16:31

“Ben jij dan wel echt helemaal.. echt?” flapte Anthony eruit. Hij keek naar haar schoenen. Die had hij tenminste eerder gezien. Hij vond het niet erg dat Aster tussen hem en de Ravenklauw kwam, al was hij nog steeds verbaasd dat dit allemaal zomaar kon gebeuren. Dûh, je zit op een magische school. Daar gebeuren magische dingen. Deal with it. Maar eerst moest hij haar even aan alle kanten bekijken; ronddraaien in zijn armen, om geheel zeker te worden van het feit dat zij het was, nu echt, en dat ze niets mankeerde.
“En ben je… in orde? Helemaal heel - je mist geen-?” Geen watte? Nee, het leek erop van niet. Ze was zelfs een beetje pissig op hem en riep hard ‘WAAROM?’
Nou, dat kon ze beter aan haar klasgenoot vragen.
“Omdat hij zich voordeed als… jou,” zei hij nog steeds in de war. Begreep hij alles nu wel goed?

De jongen zei dat het een lang verhaal was, wat uiteindelijk nog wel meeviel. Een Toverdrankenles en een haar van Aster waren eigenlijk de twee belangrijkste zaken. De Uitmuntend die hij voor de opdracht had gekregen, bevestigde dat de Wisseldrank erg goed moest zijn geweest.
“Ik dacht dat er een dieperliggende reden was dat je als Aster hier rondliep,” gaf Anthony ietwat nukkig tegen Noah toe. “Sorry dat ik tegen je uitviel. Ik ging er zomaar vanuit dat je Aster had vervloekt.”
Daarna lachte hij. “En wie van jullie wil er het allerliefst mee naar het Valentijnsbal?” Hij keek Aster aan, maar wees met zijn duim naar Noah. “Ik heb het hèm gevraagd.”
IP IP gelogd
Terug naar boven
PinkyTonks
Ravenklauw
Ravenklauw
Avatar

Lid geworden: 29 september 2016
Online status: Offline
Berichten: 1266
bullet Geplaatst op: 08 juni 2019 om 20:53
Aster liet zich verbaasd rond draaien. Ze snapte er echt helemaal niets van. Waarom zou er haar iets mankeren?
Anthony's antwoord bleek te zijn dat Noah zich voorgedaan had als haar. Aster kneep haar ogen tot spleetjes en keek hem verward aan. Hoe kon Noah zich nu voordoen als haar, hij was toch een jongen. Het antwoord bleek uit diens mond zelf te komen.
Geshockeerd staarde Aster haar klasgenoot aan. Dat Noah zomaar had gedurfd om die Wisseldrank, die ze in groepjes in de les hadden moeten maken, uit te testen, kon Aster niet begrijpen. Op het einde van de les hadden ze trouwens hun resultaat moeten inleveren, dat betekende dus dat hij en de rest van zijn groepje wat van de drank hadden meegesmokkeld. Er ging een rilling over haar ruggengraat heen, toen Aster bedacht dat Noah in haar lichaam had rondgelopen. Dat er überhaupt een jongen in haar lichaam had rondgelopen. Dit was meer dan gewoon de schending van de privacy, dit was de privacy zelve.
Ze stuurde hem een kwade blik, niet goed wetend wat te zeggen. Gelukkig stelde Anthony haar lichtjes gerust door aan te halen dat Noah het zonder diepliggende redenen gedaan had, maar puur om uit te testen of hun brouwsel werkte. Daar zag Aster hem ook eerder voor aan en de spanning die ze gevoeld had, leek lichtjes weer uit haar lichaam te sijpelen. Daarbij was ze ook helemaal niet meer boos op Anthony, ze kon zijn reactie nu perfect snappen. Ze was zelfs een beetje trots dat hij zo voor haar opgekomen was. Met een zuinig glimlachje pakte ze zijn hand vast en gaf er een licht kneepje in om aan te tonen dat het goed was. Het liefst had ze hem gewoon hard gezoend, maar dat was wat ongepast met Noah erbij en na heel de situatie. Die kus zou voor na de les zijn... En voor op het Valentijnsbal. Haar hart maakte een sprongetje toen Anthony al lachend vroeg met wij hij nu moest gaan.
"Ik natuurlijk!" grapte ze terug: "Ik kan waarschijnlijk toch veel beter zoenen dan Noah!"
Misschien was het enerzijds wat gemeen om te zeggen tegenover Noah, omdat hij altijd wat onzeker leek als het over die dingen ging. Maar om eerlijk te zijn, kon het Aster na alles wat er gebeurd was niet zoveel meer schelen. Ze zou niet te veel woorden meer vuilmaken aan de situatie en ze kon het Noah gerust vergeven. Maar vandaag moest hij tijdens de les, toch maar niet naast haar gaan zitten.
IP IP gelogd
Terug naar boven
<< Vorige Pagina  van 2
Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
Printbare versie Printbare versie

Spring naar forum
je kan niet nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
je kan niet antwoorden plaatsen in dit forum
je kan niet berichten verwijderen in dit forum
je kan niet berichten bewerken in dit forum
je kan niet enquêtes creëren in dit forum
je kan niet stemmen in enquêtes in dit forum