Actieve onderwerpenActieve onderwerpen  Toon de lijst met forumledenLedenlijst  KalenderKalender  Doorzoek dit forumZoeken  HelpHelp
  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen
De Magische Wereld
 Het Harry Potter Forum : De Toren der Creatievelingen : RPG 3.0 : De Magische Wereld  
Onderwerp: <ORPG> Nachtkermis Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
Schrijver Bericht
AlessaJess
Dreuzel
Dreuzel
Avatar

Lid geworden: 29 juni 2019
Online status: Offline
Berichten: 72
Quote AlessaJess Beantwoordbullet Onderwerp: <ORPG> Nachtkermis
    Geplaatst op: 01 juli 2020 om 17:44
--Nachtkermis ORPG--


 <Elke post max. 150 woorden>
 <Je mag max. 2x na elkaar posten>

Een internationale, magische nachtkermis heeft van een veld vlak buiten Zweinsveld zijn tijdelijke thuis gemaakt. De nacht van opening is vrijgegeven voor Zweinsteinstudenten, maar zij zijn zeker niet de enigen die de flyers van de kermis met de post hebben ontvangen.
Wat voor magische attracties zullen er allemaal te vinden zijn? Welke mensen zullen elkaar ontmoeten?
De attracties staan klaar. De eettentjes zijn opgezet.  De vliegende kaarsjes voor de ingang flikkeren in de wind.
De verwachtingen lopen hoog op.
De mensen worden onrustig.
En de deuren worden nu opengegooid.

 

IP IP gelogd
Terug naar boven
AlessaJess
Dreuzel
Dreuzel
Avatar

Lid geworden: 29 juni 2019
Online status: Offline
Berichten: 72
Quote AlessaJess Beantwoordbullet Geplaatst op: 01 juli 2020 om 17:57
Het pad richting de kermisopening werd verlicht door honderden dansende lichtjes. Het deed Blue denken aan de grote zaal op stormachtige winteravonden. Ondertussen stond ze echter al een tijdje te wachten tot de deuren eindelijk open zouden gaan. Ze had er zin in! Het was jammer dat geen van haar vrienden mee had gekund, maar dat zou ze haar pret niet doen laten drukken. Er waren een stuk meer mensen dan ze had verwacht; ook een aantal jongere kinderen waarvan ze vrij zeker wist dat die momenteel op Zweinstein hoorden te zitten – niet dat het haar uitmaakte, alsof zij zichzelf ooit aan de regels had gehouden.
Ineens stond de wereld in vlammen. Overal vlogen gekleurde lichten aan en de hekken piepten open. Eindelijk. En Blue liet zich meevoeren met de mensenmassa die zich naar binnen drukte.
IP IP gelogd
Terug naar boven
Blossom
Zwadderich
Zwadderich
Avatar

Lid geworden: 27 november 2008
Online status: Offline
Berichten: 8709
Quote Blossom Beantwoordbullet Geplaatst op: 03 juli 2020 om 15:12

Natuurlijk hoopte Pepijn zijn vrienden tegen te komen, maar hij had met niemand afgesproken. Nu hij vrijgezel was, het type dat zichzelf met een gebroken hart rondsleurde in de hoop dat hij zich beter zou gaan voelen, vond hij dat hij niet zo afhankelijk moest zijn van anderen. Hij kon zichzelf altijd prima vermaken vroeger, in zijn eentje. Waarom nu dan niet? 

Hij kwam juist aangelopen toen de poorten van de nachtkermis zich openden. Het had wel iets duisters, iets lugubers ook, alsof er achter de sluier van plezier vreselijke dingen gebeurden. Vroeger zou hij zich tot dat soort dingen aangetrokken voelen, maar nu voelde hij niets. Vroeger was hij ook veel schuwer dan nu en zou hij zich eerder van mensenmassa's afzonderen. Nu zat hij er middenin, vastbesloten om tot sluitingstijd te blijven.

IP IP gelogd
Terug naar boven
Timsel
Moderator
Moderator
Avatar
Aartsvijand van het Spammelding

Lid geworden: 08 november 2007
Locatie: Italy
Online status: Offline
Berichten: 4942
Quote Timsel Beantwoordbullet Geplaatst op: 04 juli 2020 om 09:35
Alicia stond bij de poorten van de kermis te wachten. Zou Mason ook komen? Hij was te laat. Dat was niets voor hem, maar desondanks voelde ze zich beledigd. Misschien, als hij niet snel genoeg was, stond ze hier niet meer te wachten en zou ze met een ander de kermis oplopen… Ze was knap genoeg om zo iemand anders te scoren.
Zoiets zou ze vroeger nooit gedacht hebben, maar tegenwoordig had ze een groot zelfvertrouwen en daar was ze blij mee. Ze zou zich niet meer laten gebruiken; nee, het was de tijd voor Alicia. Dat ze haar eigen mening ook eens doordrukte, zoals iedereen met zijn of haar mening deed. Zij mocht er ook zijn, dat was haar ondertussen wel duidelijk geworden.
Ze wierp een blik op haar horloge. Waar bleef die flapdrol?
La scimmia nuda balla
IP IP gelogd
Terug naar boven
AlessaJess
Dreuzel
Dreuzel
Avatar

Lid geworden: 29 juni 2019
Online status: Offline
Berichten: 72
Quote AlessaJess Beantwoordbullet Geplaatst op: vandaag om 00:32
Midden in de mensenmassa zag Blue opeens een bekend gezicht opduiken. Als ze iemand niet verwacht had tegen te komen vandaag was hij het wel, maar je zou haar niet horen klagen. Blue had Pepijn al niet meer gezien sinds hij een jaar voor haar van Zweinstein was afgestudeerd.
Ze baande zich meteen een weg naar de jongeman. Het ging wat lastiger dan ze had verwacht in de drukte, maar binnen de kortste keren was ze dichtbij genoeg om naar hem te kunnen roepen.
“Hey Pepijn! Wat gaaf dat je hier ook bent!” Ze zocht de mensen om hem heen af, maar er leek verder niemand speciaal met hem mee te lopen. “Ben je met vrienden? Kom ik wel gelegen?” Ze viel alvast in stap naast hem, klaar om elk moment nog af te buigen. “En zo ja, zou je het oké vinden als ik even met je mee loop?”
IP IP gelogd
Terug naar boven
Beantwoord bericht Plaats een nieuw onderwerp
Printbare versie Printbare versie

Spring naar forum
je kan niet nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
je kan niet antwoorden plaatsen in dit forum
je kan niet berichten verwijderen in dit forum
je kan niet berichten bewerken in dit forum
je kan niet enquêtes creëren in dit forum
je kan niet stemmen in enquêtes in dit forum