Het tweede deel

Het tweede deel van the quest is hier! Roy haalt zijn rose dekentje boven, iedereen krijgt honger, Jessie heeft een Sneep-moment en de groep komt een gevaarlijke brug tegen. Geschift? Vast wel.
Het script van het tweede deel is nu toegevoegd aan de transcript pagina!

Deel 2 van The Quest op GoogleVideos
Het Transcript


De Foto-Galerij

Om een beter idee te krijgen van hoe het filmen eraan toe ging, raden we aan om de Foto-Galerij eens te bekijken. Je vindt er een tiental foto's die een beeld geven van de crew en meer!

De Foto-Galerij


Het Eerste Deel

Het is er dan eindelijk, het eerste deel van The Quest. In de eerste 3,5 minuut van de film leer je de hoofdpersonages kennen en komen onze helden hun eerste obstakel tegen op weg naar Zweinstein: het kabouterhuisje!
Het duurde voor Janneke wat lang om zover te geraken, maar ik vermoed dat ieder van ons wel bekend is met de melding "Onvoldoende virtueel geheugen". Nu dat probleem is opgelost op Janneke's pc, verwachten we dan ook dat de volgende stukjes sneller zullen volgen.
We hebben voor jullie een link naar dit eerste deel van The Quest op GoogleVideos Ún we hebben een link naar het transcript. Deze tekst is in het Engels, aangezien de film ook in het Engels is.
Reacties kan je achterlaten op GoogleVideos.

Deel 1 van The Quest op GoogleVideos
Het Transcript


Welkom!

Dag allemaal en welkom op de Nederlandstalige pagina van The Quest, de allereerste Dreuzelsfilm!
In de zomervakantie van 2006 hebben een tiental Dreuzels de tijd genomen om het oude Dreuzels-filmscript, geschreven door Joost, Roy en Jessie, nieuw leven in te blazen en te filmen!
Roy, Jonas, Jessie en Stefanie kropen voor de camera's, Janneke en Anne erachter en heel wat andere Dreuzels hielpen ook een handje mee, zowel voor als achter de camera. Het resultaat van al dat gefilm wordt nu op Janneke's laptop gemonteerd en zal binnenkort voor het grote publiek online te zien zijn. Voorlopig kunnen we jullie alvast trakteren op de Trailer van The Quest. Binnenkort volgen ook foto's en meer! Geniet ervan!

Hoge Kwaliteit - Te downloaden op Rapidshare
Lage Kwaliteit - Te zien op Google Videos

Copyright Dreuzels.com - 2006